Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Delamour

Delamour – innováció és elkötelezettség Franciaországból 

A Delamour nem csupán jutalomfalatokat kínál – egy olyan francia márkáról van szó, amely ötvözi a kifinomult dizájnt, a gondosan megalkotott receptúrákat és a kutyák iránti valódi szeretetet.
Praktikus, formabontó csomagolás, vidám és elegáns vizuális világ – és persze a legfinomabb falatok, amiket egy kutya kívánhat.

 


A Delamour története

A márkát 2023-ban alapította Jordan, miután 15 évnyi brit tartózkodás után visszaköltözött Franciaországba fiatal mopsz kutyájával. Hamar szembesült azzal, hogy hiányzik a piacon egy olyan termék, amely egyszerre képviseli a francia gasztronómia értékeit, a dizájn iránti szenvedélyt, és közben valódi örömforrást jelent a gazdi és kutya számára is.
Így született meg a Delamour – a márka, amely minden falattal a szeretet, a jólét és a francia életérzés hármasát közvetíti.

 


Mi inspirálta a márkát?

A Delamour mögött az az egyszerű, mégis erőteljes gondolat áll: a kutyád jólétéhez való mindennapi hozzájárulás öröme.
Falataik nem csupán finomak – kiegyensúlyozottak, támogatják a kutyák egészségét, és valódi közös pillanatokat teremtenek minden gazdi és kedvence között.

 


Szakértelem a háttérben – állatorvos és cukrász kéz a kézben

 

Állatorvosi támogatás: Dr. Eric Charles

Minden termékösszetétel Dr. Eric Charles közreműködésével készült, aki több mint 40 éve kutyák és macskák táplálására specializálódott. Korábban a két legnagyobb francia és európai állateledel-ipari szervezet, a FACCO és a FEDIAF elnöke is volt. Szakértelme kulcsfontosságú volt a falatok összetételének precíz kidolgozásában.

Gasztronómiai különlegesség: Vianney Bellanger cukrászmester

A Moelleux nevű sütifalatokat Vianney Bellanger, a Le Mans-i Chocolaterie Bellanger vezetője álmodta meg – egy igazi francia cukrász, aki több mint 15 éve készít kézműves csokoládékat és édességeket.
A kutyáknak szánt sütemények kifejlesztése közel egy évet vett igénybe, a legnagyobb odafigyeléssel, az állatorvossal karöltve.

A cél:

  • a sült csirke ízének tökéletes visszaadása,

  • természetes növényi színezékekkel elért esztétikus megjelenés,

  • változatos, mégis összehangolt ízpaletta, amely minden napi rituáléba illik.

A receptek nemcsak finomak – tartalmaznak vitaminokat, prebiotikumokat, probiotikumokat és gyógynövényeket is, melyek hozzájárulnak a kutyák egészségéhez és vitalitásához.

Rendezés: